Cap de setmana al Pallars (ISona)
Publicat per Núria . | 14/10/2016

El cap de setmana del 8 i 9 de setembre vam pujar ben d’hora cap al poble de Cellers. Vam sortir quatre cotxes ben carregats de Mataró. començavem a caminar vora les 12 del migdia amb un bon sol. Vam començar a pujar cap a la Roca Regina, mirador espectacular. Vam dinar a mig camí on ens vam trobar amb l’Albert, la Susanna, l’Ona i la Berta i vam acabar el recorregut plegats.

 

2

 

13

3

4

 

Diumenge ens vam dividir, un petit grup va anar a rodar en BTT  i la resta vam anar als Jaciments de la Posa, on vam veure el mar de rajades. I després ens vam acostar als búnquers que encara queden de la Guerra Civil.

 

7

6

5

 

Ja a les 11h del matí vam anar cap a Isona a veure el museu de Dinosauris. I sortint ens vam acostar al Jaciment d’Orcau a veure les petjades dels Titonosauris i dels Hadrosauris (ben visibles encara).

8

9

10

11

 

Orcau:

12

 

14

 

UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ
carrer Nou, 29 | 08301 Mataró (Barcelona) | +34 93 796 14 30 | uecmataro@telefonica.net | Nota legal
Web desenvolupada per CLARABOIA AUDIOVISUAL, SCCL amb Wordpress