Mostra de Cinema de Muntanya- 6 i 13 de juny de 2019
Publicat per Núria . | 3/06/2019
Sin-título-1

6 i 13 de juny de 2019

Les dues entitats excursionistes deganes de Mataró, L’AGRUPACIÓ CIENTÍFICO-EXCURSIONISTA DE MATARÓ (AGRUPE) I LA UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ (UEC MATARÓ), decideixen l’any 2017 aplegar-se per organitzar la 1a MOSTRA DE CINEMA DE MUNTANYA DE MATARÓ, amb l’esperança que l’esdeveniment es converteixi en una tradició anual i que pugui créixer amb el temps. Enguany tenim la satisfacció de presentar la 3a edició que constarà de dos passis al cinema Foment, una taula rodona i 1 concurs de fotografia de muntanya a instagram.

 

Consulteu el PROGRAMA.

 ***L’entrada a la mostra és gratuïta i oberta a tothom (socis i no socis), es necessari disposar d’una invitació que podeu recollir a qualsevol de les dues entitats organitzadores, només us demanem que  a canvi col·laboreu portant aliments que recollim per donar a Càritas (vegeu apartat recollida d’aliments).

 

Podeu trobar més informació a l’adreça:

https://mostracinemamuntanyamataro.wordpress.com

UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ
carrer Nou, 29 | 08301 Mataró (Barcelona) | +34 93 796 14 30 | uecmataro@telefonica.net | Nota legal
Web desenvolupada per CLARABOIA AUDIOVISUAL, SCCL amb Wordpress