LLUM I LLIBERTAT
Publicat per Núria . | 11/10/2019

Logo-Llum

El passat 30 de setembre una cordada de la UEC Mataró formada per Sergi Lugo, Oriol Floriach i Ferran Domingo, va participar al PROJECTE LLUM I LLIBERTAT, escalant la cadireta per la via Anglada-Guillemón, al massís de Montserrat.

Aquest projecte impulsat per Assemblea Nacional de Catalunya, Òmnium cultural, Federació d’Entitats Excursionistes i Artistes per la República, s’havia de celebrar el dia 10 de setembre però, es va ajornar per culpa del mal temps.

Finalment, la tarda del 30 de setembre més de 500 escaladors vinguts d’arreu del territori i internacionals, pujaren simultàniament a 131 agulles de Montserrat, en commemoració dels 131 Presidents de la Generalitat. Una vegada al cim instal·larem uns llums que van romandre encesos tota la nit custodiats pels escaladors que feiem bivac als cims.

Escalador

L’acte va ser un èxit i es va poder veure la il·luminació des de 40 km de distància.

Panoramica

L’entitat ha rebut un banderí en reconeixement a la gesta.

Banderi

UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ
carrer Nou, 29 | 08301 Mataró (Barcelona) | +34 93 796 14 30 | uecmataro@telefonica.net | Nota legal
Web desenvolupada per CLARABOIA AUDIOVISUAL, SCCL amb Wordpress