La UEC s’adhereix a les Marxes x Llibertat
Publicat per Núria . | 14/10/2019

MarxaxLl

Les Marxes per la Llibertat són una resposta de país, que implica tots els territoris, tota la ciutadania, i que interpel·la familiars, amistats, veïnes i veïns, companyes i companys de feina, etc.

Durant tres dies, es recorreran 100 km, dividits en 5 etapes. El primer i segon dia hi haurà dues etapes (una al matí i una a la tarda), i el tercer dia només una, ja que s’arribarà a Barcelona al migdia. Cada etapa té aproximadament uns 20 km.

*Com sabreu una de les marxes passarà per la nostra comarca i travessarà Mataró, la nostra entitat s’ha adherit a aquesta iniciativa i en fem difusió entre els vostres associats animant-los a participar-hi.

Aquestes marxes, inspirades en d’altres que han tingut una gran transcendència, pretenen apoderar la ciutadania i teixir una resposta de país massiva i no-violenta que torni a omplir els carrers del país en favor del dret a l’autodeterminació, de la llibertat de les preses i presos polítics i les exiliades i exiliats, i en contra de la repressió.

Vivim un moment excepcional, en una cruïlla històrica. De nosaltres depèn respondre-hi amb la màxima dignitat possible. Fem-ho!

 

Més informació: MARXES PER LA LLIBERTAT

UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ
carrer Nou, 29 | 08301 Mataró (Barcelona) | +34 93 796 14 30 | uecmataro@telefonica.net | Nota legal
Web desenvolupada per CLARABOIA AUDIOVISUAL, SCCL amb Wordpress