NOTA LEGAL

Propers esdeveniments

oct.
24
Ds
10:00 Serra del Catllaràs
Serra del Catllaràs
oct. 24 @ 10:00 – oct. 25 @ 15:00
Sortida circular per la Serra del Catllaràs (Berguedà). ***La sortida es pot cancel·lar depenent de l’estat de la Covid19. Consultar a l’entitat!  
nov.
7
Ds
10:00 Cap de setmana a Brunyola (La Se...
Cap de setmana a Brunyola (La Se...
nov. 7 @ 10:00 – nov. 8 @ 17:00
*Sempre segons l’estat de la Covid19. Cap de setmana a Brunyola per a celebrar la castanyada. Diferents rutes, tant dissabte con diumenge, per la zona (La Selva),
des.
26
Ds
8:00 Matinal al Castell de Burriac
Matinal al Castell de Burriac
des. 26 @ 8:00 – 12:00
Farem una petita escapada matinal per celebrar plegats aquestes festes.

Twitter


Comptador de visites:


Federacions

  • FEEC

Llocs d'Interès

  • UEC Agrupació

 

 

NOTA LEGAL
La Marxa Sant Jordi i la Mitja Marató de Muntanya són activitats de la Unió Excursionista de Catalunya de Mataró, coneguda pels socis, sòcies, amics i amigues de la UEC.
La UEC és una entitat sense ànim de lucre que treballar per donar a conèixer els esports de muntanya des de l’any 1935.

Condicions d’ús

1. Definicions

En aquestes condicions d’us, els següents termes significaran:

UEC de Mataró, Unió Excursionista de Catalunya de Mataró.

Correu electrònic: info.uec.mataro@gmail.com / uecmataro@telefonica.net

C/Nou,29 08301 Mataró  (Barcelona)

NIF : G-58199803

Telèfon + 34 93 796 14 30

La UEC de Mataró està inscrita en el Registre d’Entitats Esportives del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, i és l’entitat propietària del portal.

Condicions d’ús: els termes i les condicions que regulen la relació jurídica entre la UEC de Mataró, i l’usuari, en l’ accés i ús del portal per part de l’usuari.

Portal: Conjunt de pàgines web ubicades als llocs d’internet (url) www.uecmataro.org i altres que en el futur pogués tenir el domini.

Productes: Els béns i serveis que s’ofereixen a través del portal per a la seva valoració i/o adquisició per part dels usuaris.

Usuari: La persona, física o jurídica, que accedeixi i usi el portal.

2. Serveis prestats

2.1.El Servei : El Servei ofert per la UEC de Mataró, és la d’oferir als usuaris  accés i ús gratuït del portal. Per què a través de les seves pàgines del portal puguin obtenir informació sobre diferents productes i serveis relacionats amb el món de la muntanya.

2.2.Activitats: La pràctica de l’activitat a la muntanya en totes les seves facetes implica un risc inherent per a totes les persones que el practiquen. L’usuari reconeix i accepta que la UEC de Mataró, no es farà responsable dels danys i perjudicis del tipus que siguin, resultants de la pràctica de les activitats relacionades. En  concret, la UEC de Mataró no es fa responsable de les activitats de risc del muntanyisme que s’ofereixen al portal.

2.3.Enllaços: L’establiment d’enllaços no implica en cap cas la existència de relació entre la UEC de Mataró i el titular del corresponent lloc web. Qualsevol unió, enllaç, reenviament o associació amb altres pàgines web (www), possibilitades des del portal, no comporten una garantia de la UEC de Mataró a l’usuari. L’usuari reconeix i accepta que la UEC de Mataró no es fa responsable, directa o indirectament, de qualsevol dany i perjudici causat per l’accés a tals enllaços.

3. Drets i obligacions de l’usuari

3.1.Responsabilitat de l’usuari : L’usuari és conscient i accepta voluntàriament, que l’ús del portal té lloc, en tot cas, sota la seva única i exclusiva responsabilitat.
L’usuari respondrà dels danys i perjudicis de qualsevol mena que la UEC de Mataró pugui patir com a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions a les que queda sotmès en virtut de les condicions d’ús o de la llei en relació amb la utilització del portal.

3.2.Compliment de les lleis : L’usuari es compromet a accedir i emprar el portal en conformitat amb la llei, les condicions de l’ús, així com la moral i bones costums generalment acceptades. Així mateix, l’usuari s’obliga a no emprar el portal amb fins il·lícits o il·legals, nocius de drets de tercers, o de qualsevol forma que puguin danyar o inutilitzar el portal o els drets de tercers.

3.3.Informació sobre el tractament de dades de caràcter personal : En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDCP), la UEC de Mataró informa als usuaris de que (i) el seu registre como usuari en el portal de la UEC de Mataró (ii) la comunicació al portal, ara o en el futur, de les seves dades de caràcter personal comporten el consentiment inequívoc per part de l’usuari per què la UEC de Mataró tracti les seves dades personals i els incorpori als seus fitxers  corresponents de dades de caràcter personal amb la finalitat de (i) facilitar a l’ usuari l’accés i ús ràpid i correcte del portal; (ii) fer  més àgils pels usuaris els tràmits d’obtenció de servies; (iii) agilitzar la gestió, administració, estudi, revisió, acceptació i/o rebuig de les sol·licituds dels productes i/o servis a través del portal; (iv) adequar i personalitzar els productes i/o serveis a las preferències dels usuaris; (v) enviar notificacions d’actualització del portal; (vi) enviar a través de qualsevol canal, fins i tot per mitjans electrònics, d’informació relativa a la UEC de Mataró.

Així mateix, la UEC de Mataró informa a l’usuari sobre la possibilitat de que exerceixi, en els termes establerts a la LOPDCP, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, essent el responsable del seu tractament la UEC de Mataró, amb domicili al Carrer Nou, 29 CP 08302 Mataró (Barcelona) Telèfon + 34 93 796 14 30 , amb CIF: G58199803 inscrit en el Registre d’Entitats Esportives del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, amb data 20 de desembre de 1984, amb el número 4121.

Per a major comoditat, l’usuari podrà exercir els seus drets enviant un email a l’adreça electrònica: uecmataro@telefonica.net .

La UEC de Mataró manifesta que té implementades les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a garantir la seguretat de les dades de caràcter personal, evitant la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tot ell conforme al RD 1720/2007. Sense perjudici de l’anterior, la UEC de Mataró  podrà revelar a les Autoritats Públiques competents les dades de caràcter personal i qualsevol altre informació que estigui en el seu poder a través dels seus sistemes informàtics i que li sigui requerida, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables.

4. No Interferència del Portal : L’usuari manifesta, garanteix i es compromet de forma expressa a no enviar, transmetre, distribuir o publicar a través del portal, material que (i) restringeixi o impossibiliti a altres usuaris l’ús i gaudiment del portal; (ii) sigui il·legal, amenaçador, abusiu, nociu, calumniós, difamatori, odiós, racista, obscè, vulgar, ofensiu, pornogràfic, irrespectuós amb les religions o indecent; (iii) constitueixi o pugui constituir fets que puguin donar lloc a reclamacions civils o criminals; (iv) lesioni, violi, plagiï o infringeixi els drets de terceres parts, incloent drets de propietat intel·lectual i industrial; (v) contingui virus o un altre component nociu capaç d’interrompre, destruir o limitar la funcionalitat de qualssevol programa o equip informàtic; (vi) l’usuari no estigui facultat per transmetre, i (vii) sigui material publicitari no sol·licitat o subliminal, o (viii) contingui indicacions i instruccions falses o enganyoses.

L’usuari manifesta, garanteix i es compromet de forma expressa a (i) no interferir al portal o en els servidors connectats al portal i a obeir els requeriments, sistemes i procediments del portal; (ii) no obtenir accés desautoritzat a altres sistemes a través del portal; (iii) no influir al portal de manera que s’afecti negativament en les transaccions d’altres usuaris; (iv) no amenaçar ni coaccionar a altres usuaris; (v) no emmagatzemar ni recopilar dades personals o professionals d’altres usuaris; (vi) no actuar de forma falsa i desautoritzada en nom i representació d’altres persones o entitats; (vii) no realitzar pràctiques que representin competència deslleial

L’usuari manifesta, garanteix i es compromet de forma expressa a no mostrar, vendre, transmetre, usar, emmagatzemar, extreure o explotar els noms personals o comercials, adreces, números telefònics i de fax, adreces de correu electrònic, llistes, preus, honoraris o qualsevol altra informació relacionada amb el portal o els usuaris.

5. Modificació de les condicions d’ús i del portal

La UEC de Mataró, podrà modificar i variar en tot moment el contingut total o parcial de les condicions d’ús disponibles i accessibles al peu de cada pàgina del portal. Si l’usuari es registra com a tal, s’entendrà que (i) accepta les condicions d’ús del portal i que (ii) l’acceptació és permanent, constant i ratificada pel fet de la utilització del seu correu electrònic i de la seva contrasenya, i a cada moment aquesta acceptació s’entendrà referida a les condicions d’ús vigents a cada moment.

Si l’usuari no està d’acord amb les modificacions introduïdes en les condicions d’ús o al portal, aquest pot donar-se immediatament de baixa com a usuari i cancel·lar el seu compte al portal, seguint el procediment establert en la clàusula 6 següent.

6. Prestació del servei

La UEC de Mataró, té el dret de canviar, suspendre o interrompre, en qualsevol moment i sense responsabilitat alguna, qualsevol aspecte del portal, incloent hores d’operativitat. De la mateixa manera tindrà el dret a imposar límits o restriccions a determinades utilitzacions del portal.
La UEC de Mataró,no garanteix que les funcions contingudes al portal o qualssevol altres materials del mateix s’ofereixin ininterrompudament o lliures de qualsevol error, ni que els errors siguin esmenats, o que el portal estigui lliure de virus o altres components nocius.
La UEC de Mataró, no serà responsable, ni directa ni indirectament, de les interrupcions del portal que puguin afectar a la recepció, processament, acceptació o acord dels llistats o transaccions al portal.

La UEC de Mataró, no pot garantir la total actualització, exactitud i/o disponibilitat en tot moment dels continguts del portal.

7. Drets de propietat

L’usuari reconeix i accepta que el portal i qualsevol programari usat en connexió amb aquest conté informació prioritària i confidencial que està protegida per les lleis de propietat intel·lectual i industrial. Sense el consentiment exprés de  la UEC de Mataró, l’usuari no podrà modificar, arrendar, prestar, vendre, copiar, reproduir, transmetre, distribuir o crear treballs derivats basats en el portal o el seu contingut. L’usuari no podrà connectar el portal amb una altra pàgina web, ni revendre ni redistribuir qualsevol part del portal, ni proporcionar accés a terceres parts al portal.

No llicència: La UEC de Mataró, no atorga cap llicència o autorització d’ús de cap classe sobre els seus drets de propietat intel·lectual o industrial, o sobre qualssevol altres drets relacionats amb el portal o el seu contingut.

8. Indemnització

L’usuari defensarà, mantindrà indemne i indemnitzarà a la UEC de Mataró, UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ, les seves entitats, directius, propietaris, empleats, agents, col·laboradors, accionistes, socis comercials i proveïdors, de tota i qualsevol responsabilitat, cost, dany i perjudici que se’ls ocasioni com a conseqüència (i) de l’ús del portal per part de l’usuari, (ii) de l’incompliment per part de l’usuari de les condicions d’ús, (iii) de qualsevol disputa o litigi entre l’usuari i un tercer, (iv) de la lesió de drets de tercers per part de l’usuari.

9. Garanties

L’accés i ús del portal, amb tot el seu contingut, programari, funcions, materials i informació es facilita “tal com està”. La UEC de Mataró, UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ, no atorga cap tipus de garantia sobre el contingut del portal, les seves funcions, materials, informació, productes i enllaços accessibles des del portal.
L’usuari assumeix tota la responsabilitat a valorar i acceptar l’exactitud, qualitat i utilitat dels productes, anuncis, opinions, recomanacions, serveis, premis i informació oferts al portal.

10. Exoneració de responsabilitat

L’usuari, de forma expressa, allibera completament a la UEC de Mataró, UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ de tota responsabilitat, cost, dany i perjudici que pugui sofrir o suportar com a conseqüència del seu accés al portal o ús del mateix, les seves dades, materials, productes, béns, serveis i informació.

11. General

11.1. Comunicacions : Totes les comunicacions que hagin de fer-se entre la UEC de Mataró i l’usuari, es faran per correu electrònic (i) quan es dirigeixin a la UEC de Mataró,a l’adreça de correu electrònic uecmataro@telefonica.net i, (*ii) quan es dirigeixin a l’usuari, a l’adreça electrònica que aquest hagi comunicat en el procés de registre com a usuari.
11.2. Llei aplicable i arbitratge: El portal i les seves condicions d’ús es regiran i interpretaran per les lleis vigents a Espanya. La UEC de Mataró i l’usuari faran tots els esforços raonables per resoldre de forma amistosa qualsevol disputa que pogués sorgir de, o estar relacionada amb, les condicions d’ús i/o el portal. En el cas que les parts no poguessin resoldre alguna disputa, aquesta seria definitivament dirimida per mitjà d’un arbitratge de dret, per un (1) àrbitre designat pel degà de l’il·lustre col·legi d’advocats de la ciutat o partit judicial en el qual tingui el domicili l’usuari. Les parts accepten expressament quedar obligades per i complir el *laudo o decisió arbitral.
11.3. Cessió o transmissió: Els drets i obligacions de l’usuari al portal no podran ser cedits ni transmesos, total o parcialment, per l’usuari a tercers sense el previ consentiment de la UEC de Mataró a aquest efecte. L’usuari autoritza, des d’ara, a la UEC de Mataró a cedir els seus drets i obligacions al portal a tercers, exclusivament per a les finalitats indicades en el punt 3.4 i sempre d’acord amb el previst en la *LOPDCP.
11.4 Ús del correu electrònic : L’usuari pot utilitzar l’adreça de correu electrònic uecmataro@telefonica.net per posar-se en contacte amb la UEC de Mataró, per a les finalitats previstes en les presents condicions d’ús i en la política de privadesa.
La resposta de la UEC de Mataró dependrà del volum de correus rebuts i de la complexitat de les qüestions que es plantegin encara que sempre respectant els terminis legalment establerts, sense que es garanteixi el correcte funcionament del correu electrònic ni en la seva recepció ni en el seu enviament.
Les dades facilitades per l’usuari en aquest correu electrònic seran tractats conforme a les disposicions vigents en matèria de *LOPDCP.
11.5. Conservació de la relació jurídica : Si qualsevol clàusula del portal o de les presents condicions d’ús anés declarada, total o parcialment, nul·la o ineficaç, la nul·litat o ineficàcia afectarà tan sols a aquesta disposició, o la part d’aquesta, que resulti nul·la o ineficaç. La resta de les clàusules del portal o de les condicions d’ús subsistiran i tal disposició, o la part de d’aquesta que resulti afectada, es tindrà per no posada, tret que hagués d’afectar a les clàusules o condicions d’ús de forma integral, per resultar essencial a aquestes.
11.6. Acord únic : Les condicions d’ús contenen l’únic acord entre les parts sobre l’objecte de la relació jurídica entre ambdues.

UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ
carrer Nou, 29 | 08301 Mataró (Barcelona) | +34 93 796 14 30 | uecmataro@telefonica.net | Nota legal
Web desenvolupada per CLARABOIA AUDIOVISUAL, SCCL amb Wordpress