Esquí

Propers esdeveniments


Twitter


Comptador de visites:


Federacions

  • FEEC

Llocs d'Interès

  • UEC Agrupació

Qui som?

UEC-M + GRAN és un equip de Competició d’Esquí Alpí fruit de la unió de dos dels 10 millors clubs catalans d’avui en dia: la UEC de Mataró i el Club Esquí Granollers.

La UEC-M és una entitat esportiva fundada l’any 1935. Des de l’any 1936, ha organitzat nombroses proves del calendari federatiu, i ha disposat d’un amplísim grup de corredors que ha participat, any rere any, en competicions locals, comarcals, nacionals i internacionals, assolint molts primers llocs en proves internacionals, Campionats de Catalunya i d’Espanya. Pel que fa a la historia més recent, l’Equip d’Esquí de la UEC-M ha guanyat 9 lligues Catalanes consecutives, de l’any 1983 al 1992.

 

Què us oferim?

Formem i entrenem corredors/es, procedents de tota Catalunya, per fer Esquí de Competició. El nostre Equip entrena, de desembre a abril, al Pas de la Casa (Grandvalira-Andorra), i està integrat per 80 corredors/es. D’altra banda, actua a diferents nivells depenent de l’edat de cada grup.

El nivell màxim assolit darrerament pels nostres corredors és el de la Universiada, la Copa d’Europa, les Mini Olimpiades de Monthey (Suïssa), el Campionat Mundial Junior al Canadà 2005 i el FIS CIT Weltkriterium (Àustria 2008). La Copa d’Europa, autèntica “pedrera” de la Copa del Món, ha vist com la UEC-M + GRAN, ha estat l’equip català que ha aportat més corredors els últims 4 anys!
En quant a activitats de pre-temporada, el nostre Programa ofereix 6 estades d’una setmana o quinze dies (depenent del programa tècnic) a les geleres dels Alps francesos, suïssos, italians i austríacs.

 

A qui ens dirigim? 

A totes aquelles persones amb ganes d’iniciar-se en el món de l’esquí alpí, tinguin ganes de competir o no.

On som?

Ens podeu trobar a la seu de la UEC: C/ Nou, 29, 08301 Mataró, Barcelona. De dimarts a divendres de 19 a 21h o bé:

Telèfon: +34663025293

mail: [email protected]

La nostra pàgina web: Gran UEC

UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ
carrer Nou, 29 | 08301 Mataró (Barcelona) | +34 93 796 14 30 | [email protected] | Nota legal
Web desenvolupada per CLARABOIA AUDIOVISUAL, SCCL amb Wordpress