Foto-Cine

Propers esdeveniments

set
22
ds.
all-day 22 de setembre – Berguedà
22 de setembre – Berguedà
set 22 all-day
Ruta circular amb sortida i arribada al Santuari de Queralt. Ascensió als cims orientals dels Rasos de Peguera. Sortida sense complicacions tècniques, però amb desnivell i llargada considerable, és exigent.
oct
13
ds.
all-day Cims per la Llibertat
Cims per la Llibertat
oct 13 all-day
La inscripció a l’activitat és podrà fer a títol individual a través de la web: Cimsxlallibertat o al link de la FEEC: inscripcions (si esteu federats). La inscripcio inclou assegurança i samarreta.   La UEC[...]

Twitter


Comptador de visites:


Federacions

  • FEEC

Llocs d'Interès

  • UEC Agrupació

Qui som?

Foto-Cine Mataró de la U.E.C. som un grup de persones dedicat a la fotografia i el Cinema Amateur. La nostra activitat es mou a l´entorn de l’ensenyament, convocatòria de salons estatals i internacionals, tallers experimentals i exposicions. En destaquem, per la seva antigüitat, el Concurs Continuat Anual de Fotografia que celebren des de l´any 1970 de forma ininterrompuda.

Foto-Cine Mataró va formar part activa de les entitats que van treballar per a la creació dels estatuts de la Federació Catalana de Fotografia, que es va constituir el mes de Novembre de 1982 i en va ser entitat fundadora.

Foto-Cine Mataró es va crear l´any 1957 i en va ser nomenat president en Santi Carreras i Sajaloli. Tot i que el Govern Civil d’aleshores no va aprovar els estatuts fundacionals presentats, el grup va funcionar clandestinament.

El dia 25 de Gener de 1963, després de nombroses reunions amb el president de la U.E.C. Mataró, en Vicenc Arís i Julià i el de Foto-Cine Mataró, en Santi Carreras i Sajaloli, es va arribar a un acord per a la unificació d´ambdues entitats. En aquesta reunió es va constituir la primera junta directiva de Foto-Cine Mataró de la U.E.C. i en va ser el primer president Joan-Antoni Ballbé.

Aquell mateix any, Foto-Cine va convocar el “I Saló Nacional de Fotografia Artística”. Fins avui la continuitat, el treball i les persones integrants de l´entitat, han fet possible desenvolupar a Mataró moltes exposicions, salons, concursos, cursos, treballs i nombroses activitats que mantenen viva l’ afecció a la fotografia artística.

 

Què us oferim?

Concurs continuat, concurs Instagram, tallers de fotografia, exposicions, xerrades, …

 

A qui ens dirigim?     

A tots els afeccionats a la fotografia.

 

On som?

Ens trobem tots els dimecres a partir de les 19h al local de la UEC de Mataró.

 

Contacte: Jaume Estapé

 

Pàgina web de Foto Cine UEC Mataro

També ens trobareu a Instagram @fotocinematarouec i al Facebook fotocinemataro.uec

UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ
carrer Nou, 29 | 08301 Mataró (Barcelona) | +34 93 796 14 30 | uecmataro@telefonica.net | Nota legal
Web desenvolupada per CLARABOIA AUDIOVISUAL, SCCL amb Wordpress