PARAULES DE COMIAT PER AL NOSTRE SOCI: Pepitu Auladell
Publicat per Núria . | 29/04/2020

Carta escrita pel nostre ex-president i soci, Salvador Floriach:

La primera excursió que vaig fer amb la UEC de Mataró va ser la travessa al Montseny. Jo tenia ganes d’entrar en el món de l’excursionisme.

En Pitu Auladell era amic del meu pare, les dues famílies ja haviem fet una sortida junts a la Costa Brava. L’Auladell i altres companys seus em van animar a fer l’excursió amb ells. Des del Figaró vam pujar al Tagamanent, pla de la Calma i el grup d’entesos van interpretar Sant Andreu de la Castanya per la Castanya de Coll Formic, i evidenment ens vam perdre pels fondos del Montseny. Era l’any 1957, jo tenia 14 anys i el Montseny era bastant verge, s’ens va fer de nit i vam poder dormir al paller d’una masia.

La segona excursió amb en Pepitu, fou la meva gran excursió, que encara avui recordo amb gran il·lusió, i refermà la meva voluntat per l’excursionisme. Una setmana santa vam fer la travessa del Puigsacalm, Sta Magdalena del Mont, Serra de Llancers, Santuari de Cabrera fins a Can Toni Gros i el salt del Cabrit. Una travessa a la primavera, amb els prats florits, sclatants de flors. Masies i ramats pasturant, per un jove de 15 anys que el més lluny que havia anat era al Montseny alló va ser inoblidable. Encara avui als meus 77 anys.

Sempre he tingut en gran estima en Pepitu, era l’home dels números en totes les juntes de l’entitat. Cada any feia un 3000, fins que va poder. ç

Ell em va iniciar en el muntanyisme i jo el recordaré amb agraïment tota la vida.

Descansi en Pau!

Salvador Floriach

UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ
carrer Nou, 29 | 08301 Mataró (Barcelona) | +34 93 796 14 30 | uecmataro@telefonica.net | Nota legal
Web desenvolupada per CLARABOIA AUDIOVISUAL, SCCL amb Wordpress