POLÍTICA PROT. DADES

Propers esdeveniments

set.
26
Ds
8:00 Sortides als Ports de Beseit
Sortides als Ports de Beseit
set. 26 @ 8:00 – set. 27 @ 17:00
Organitzarem diferents sortides a peu i en BTT (vies verdes). Lloc a determinar
oct.
18
Dg
8:30 Ruta circular de Palamós a Llafranc
Ruta circular de Palamós a Llafranc
oct. 18 @ 8:30 – 16:00
Ruta circular per descobrir els camins de ronda.
des.
26
Ds
8:00 Matinal al Castell de Burriac
Matinal al Castell de Burriac
des. 26 @ 8:00 – 12:00
Farem una petita escapada matinal per celebrar plegats aquestes festes.

Twitter


Comptador de visites:


Federacions

  • FEEC

Llocs d'Interès

  • UEC Agrupació

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES  DE LA UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA, DE MATARÓ

 

 

A continuació trobareu informació detallada sobre la Política de Protecció de Dades de la nostra entitat, de conformitat amb la Regulació de Protecció de Dades de la Unió Europea (RGPDUE) en vigor des del 25 de maig de 2018.

Si teniu qualsevol dubte sobre la nostra Política de Privacitat no dubteu en escriure’ns a l’adreça privacitat.uec.mataro@gmail.com

 

Qui es responsabilitza de les vostres dades?

 

UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA, DE MATARÓ (UEC Mataró)

CIF: G58199803

Adreça postal: C / Nou, 29

C.P:  08301 Mataró

Telèfon: 93.7961430

web: http://www.uecmataro.org

 

Qui és el responsable de les dades?

 

En aquest cas recaurà a la figura del president i serà qui decidirà sobre la recollida de dades i la finalitat amb la què es recullen

Correu electrònic del responsable de dades: privacitat.uec.mataro@gmail.com

 

 

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

 

La finalitat del tractament és comunicar-nos amb vosaltres en relació a la vostra condició de soci de l’entitat, informar de les activitats de l’entitat, enviar les publicacions relacionades amb l’entitat  i cursar el cobrament de la quota de soci de l’entitat.

 

Per quant de temps conservarem les vostres dades?

 

Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació d’associat, i si s’escau,

durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

En el cas de causar baixa de l’entitat es conservaran les dades com a part del registre històric de socis, mentre no en sol·liciti la seva supressió.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?

 

La base legal per al tractament de les seves dades és l’adhesió a l’entitat en condició de soci i Interès legítim del responsable (Gestió d’enviaments de comunicacions electròniques, o en paper informatives i / o publicacions)

En el cas dels destinataris de la revista és la subscripció que van signar en el seu dia.

 

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

 

No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.

 

Transferències de dades a tercers països?

 

No estan previstes transferències de dades a tercers països, excepte per obligació legal.

 

Quins són els vostres drets quan ens faciliteu les vostres dades?

 

Qualsevol persona té dret a obtenir informació sobre sí a la UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA, DE MATARÓ estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades incorrectes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les mantindrem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, la UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA, DE MATARÓ deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

 

Com podrà exercir materialment els seus drets?

 

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça del responsable del tractament.

Pot exercir els seus drets mitjançant un escrit a les formes de contacte que apareixen a l’inici del text o enviant un correu electrònic al responsable del tractament de dades.

Adjuntant una fotocòpia del document d’identificació personal

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

 

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les vostres dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu portal: http://www.agpd.es/portalwebAGPD/index-ides-idphp.php

 

Com hem obtingut les vostres dades?

 

Les dades personals que tractem a la UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA, DE MATARÓ procedeixen del propi interessat.

Les categories de dades que es tracten són:

▪ Dades identificatives (Nom, DNI, NIF, Passaport, telèfon i si s’escau el número de la tarjeta sanitària)

▪ Adreces postals i electròniques

▪ Informació de dades bancàries (nº de compte corrent)

 

No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física, o dades relatives a la vida sexual o l’orientació sexual d’una persona física).

 

El responsable de la cessió de les dades bancàries per al cobrament de les quotes o de subscripcions advertirà al banc que nomès les podrà fer servir per al cobrament dels rebuts de l’entitat.

El responsable de la cessió de les dades per a la tramitació de la targeta de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) o si s’escau a qualsevol altre assegurança o servei necessari per dur a terme l’activitat pròpia de l’entitat advertirà a l’entitat contractant que les dades només les podran utilitzar per la finalitat contractada o acordada.

 

Les dades dels socis i subscriptors seran arxivades en paper o en un ordinador, de manera que només hi tindran accés el responsable. Si és en paper, en un arxivador amb clau. Si és en un ordinador, hi ha d’haver una contrasenya d’accés al fitxer. Tant la clau com la contrasenya la gestionarà el responsable de dades.

 

UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE MATARÓ
carrer Nou, 29 | 08301 Mataró (Barcelona) | +34 93 796 14 30 | uecmataro@telefonica.net | Nota legal
Web desenvolupada per CLARABOIA AUDIOVISUAL, SCCL amb Wordpress